1

Fenntartó:
Budapest, XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

Hegyvidéki Önkormányzat

Bemutatkozunk
1154247172

A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Svábhegyi Bölcsőde budai zöldövezetben, a Svábhegyen található.

120 férőhelyes, öt gondozási egységgel működő intézmény. Kedvező természeti és építészeti adottságainak köszönhetően, kisgyermek nevelési centrumként látja el feladatait. A Bölcsődei nevelés és gondozás 20 hetes kortól - 3 éves korig tart. A jól felszerelt csoportszobákban, barátságos és tevékenységre motiváló családias környezetben töltik a gyermekek napjaikat.

A folyamatos és rugalmas napirend a gyermekek igényeinek és szükségleteinek megfelelően biztosítja a magas színvonalú nevelést-gondozást, a gyermekek korának megfelelő étkezést, alvást, levegőzést, a játékidőt. Az igényesen kiválasztott játékeszközök a szabad tevékenység választás lehetőségét, az öntevékenység támogatását segítik.

Szakirányú végzettséggel rendelkező kisgyermeknevelők munkájának célja a boldog, derűs gyermekkor megteremtése, az aktív tevékeny életmód kialakítására való felkészítés.

A „Bölcsődés Gyermekeinkért Nevelési, Oktatási és Személyiségfejlesztő” Alapítványunk segíti a minőségi gyermekellátást, az egészséges életmód kialakítását, biztonságos élet és játéktér megteremtését, mozgáslehetőségek bővítését. Elsősorban oktatási és szemléltetőeszközök, szobai, illetve kerti játékok és könyvek beszerzése révén.

Az intézmény vezetője hétfői napokon 9-11 óráig várja az érdeklődő szülőket, gyermekükkel együtt.

© 2021 Svábhegyi Bölcsőde